Even uit mijn handen

Alle onderdelen zijn ingeleverd. Achter de schermen wordt nu hard gewerkt. Vormgeving, opmaak, misschien een paar kleine aanpassingen. Een mooie cover en ook de inhoud (undercover) het ligt nu bij de uitgever.

In de tussentijd moet ik hard gaan nadenken over hoe ik mijn publiek ga bereiken. Kortom: jullie dus.
Ik merk dat het schrijven geweldig is, maar nooit heb ik geweten dat het werk dat er achteraan komt nog zoveel voeten in aarde heeft.

Hoeveel boeken zouden er zijn, die echt de moeite waard zijn om te lezen, maar het publiek is niet in staat het boek te vinden? Veel denk ik! Heel jammer, want hoe vaak hoor je niet dat iemand echt zoekt naar een mooi boek?

Helpen jullie mij mijn publiek te vinden?

Tips zijn welkom en mocht je een leuke pakkende tekst nodig hebben in je nieuwsbrief waar ik dan ook nog een beetje reclame in mag maken, laat het even weten!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Op facebook heb ik mijn eigen tekst gedeeld. Met begeleidend schrijven. Die wilde ik hier eigenlijk ook even onder plaatsen...

Kijk en zo kan ik een foto die eigenlijk behoorlijk mislukt is ineens heel goed inzetten. Achter de schermen, uit mijn handen, even geen grip maar onduidelijkheid.
Dat is precies waar mijn boek over gaat. Een foto die precies uitdrukt wat je wil zeggen. Bij het maken van mijn boek had ik eigenlijk eerst de foto en daarna de tekst. Door de tekst ga je anders kijken naar de foto.
Nu drukt de foto precies uit wat ik wil zeggen.
Peerke, op 14-08-20

Even uit mijn handen

Een stempel drukken

Mijn eerste boek

De inspiratie voor mijn boek.

Even uit mijn handen

De finish is in zicht