Een stempel drukken

We zijn nu een week verder, een week van promoten en bij boekhandels langs gaan om de verkoop een boost te geven. Best nog hard werken! En ik maar denken dat het schrijven van een boek best een klus was!

Toch zitten ook hier leuke kanten aan. Ik kreeg al de tip om een eigen Instagram account op te zetten. natuurlijk heb ik dat direct opgepakt (Kelly, wanneer je dit leest, dank hiervoor).

Ook hier moet ik natuurlijk weer onderscheidend zijn. Dus ik dacht, hoe kan ik waarde toevoegen aan mijn boek zodat je meer krijgt dan een heel mooi geschenk. Het belangrijkste wat je kan doen, is bij je eigen kracht blijven. Aangezien ik ook opleidingskundige ben besloot ik een paar lesmaterialen te ontwikkelen die je goed in kan zetten op basis van de inhoud van mijn boek.

Taal dus!

Heerlijk, ik mag alweer spelen met taal. Ook nu weer creatief. Vooruit, ik neem jullie mee in de vaardigheden die je nodig hebt om te spelen met die taal. https://www.instagram.com/peerke70/

De eerste video (want dat is het geworden) heb ik al geplaatst en de volgende twee zijn al vergevorderd in het ontwikkelen. Leuk als je het wilt delen!

Natuurlijk moet ik ook nog even wat zeggen over mijn signeersessies, die ik zal doen op basis van respons op mijn social media: Helaas moet ik even wachten op de uitslag van een test, anders zou ik jullie misschien allen aansteken en dat lijkt mij niet de bedoeling. Ik kom hier dus op terug!

Genoeg dus om te volgen en genoeg redenen (nu steeds meer) om dit leuke boek te kopen!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Een stempel drukken

Een stempel drukken

Mijn eerste boek

De inspiratie voor mijn boek.

Even uit mijn handen

De finish is in zicht