Mijn eerste boek

Het is onwerkelijk om je eerste boek in handen te hebben. Ja, het heeft best veel tijd gekost om op dit punt te komen. Toch is dit heerlijk en die tijd, dat was heerlijke tijd. Tijd op de fiets (met de camera in een tas op mijn rug), tijd achter mijn pc om de teksten te schrijven. Tijd in het afstemmen met Boekscout.

Allemaal welbestede momenten.

Als dan het product uiteindelijk ook nog geweldig is, dan voel ik mij dus trots.

Maar meteen mag ik weer tijd gaan besteden. Tijd om mijn boek te verkopen. Boekscout neemt hier, via de site een mooi deel voor haar rekening, maar zelf wil ik er een andere draai aan geven... Ik denk dat ik het beste die tijd ook heerlijk kan maken.

Dus. Als fietsen mijn hobby is en ik denk dat voor iedereen in jullie eigen omgeving heel veel inspiratie te vinden is. Dan is het niet meer dan logisch dat ik op mijn fietsje als een soort van boekverkoper bij jullie langs ga komen.

Hoe dan? Jullie kunnen moeilijk even je adres hieronder schrijven in een reactie!

Klopt! Maar jullie kunnen wel en plaatsnaam benoemen in een reactie die je plaatst. Een week lang (dus volgende week vrijdag (11 september 2020) verzamel ik via alle media waar ik promoot de plaatsnamen. Kort daarop (geef me even de tijd om te puzzelen) plaats ik hier dan een nieuw blog met daarin data en plaatsnamen van plaatsen waar ik naartoe zal gaan. Om te fietsen, foto's te maken, te schrijven en om jullie gekochte boeken te signeren.

(Ik kan niet beloven dat ik naar alle steden kom, wel dat ik daartoe mijn best zal doen).

Heb je op de datum dat ik in jouw stad kom, nog geen boek in huis? Geen zorgen, ik zorg dat ik er ook altijd een paar bij mij heb.

Zou het niet geweldig zijn, wanneer ik in juist jouw stad een paar mooie foto's maak die volgend jaar in mijn nieuwe boek gaan komen?

Ik hoop jullie heel snel te zien!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Haha gave actie! Kom maar langs in Borne! De koffie staat klaar :)
Cynthia, op 04-09-20
Ik zal ook Borne op mijn lijst plaatsen...
Gefeliciteerd! Een mooi boek dat ontstaan is uit passie, liefde frustratie en verdriet. Een hele mooie verzameling aan sterke en mooie teksten bij de beelden.
Van sommige teksten snap ik niks, maar anderen raken echt diep!
Elles, op 04-09-20

Mijn eerste boek

Een stempel drukken

Mijn eerste boek

De inspiratie voor mijn boek.

Even uit mijn handen

De finish is in zicht